diumenge, 30 de gener del 2011

Activitat 2- llegir



Aquesta activitat no l'he duit a terme amb els meus alumnes amb eines tic, però si que la varem fer tipo mural i amb fotografies d'animals.
Es tracta de treballar prèviament els conceptes i fer-ho com activitat final del tema. Es donen les paraules clau i els alumnes les han de classificar. Per això les han de llegir molt bé i enrecordar-se del seu significat.
Objectius:
- Conèixer algunes característiques dels animals.
- Classificar els animals segons siguin domèstics o salvatges.
Continguts:
- Els animals. Classificació
- Les seves característiques

dissabte, 29 de gener del 2011

Activitat 2- Escoltar

Wordle: Poema de la Pau

Aquesta activitat la vaig programar per treballar amb els meus alumnes el dia de la PAU. Primer jo vaig llegir un poema de la PAU i ells en parelles, a la sala d'ordinadors, havien de escriure al wordle les parules que rimaven. Una vegada fet creaven el seu wordle ( jo ajudava amb la pissarra digital). Varen quedar encntats. A la pissarra digital varem fer la comprovació de les paraules. Amb aquesta activitat varen estar molt motivats durant tota la sessió.

divendres, 28 de gener del 2011

Activitat 1

Hola a tots i a totes

La meva reflexió sobre les TICs és que són unes eines innovadores i motivadores per els nostres alumnes i nosaltres mateixos. Ens ajuden a realitzar la nostra feina d'una manera diferent sortint així de la rutina i acostant la realitat de la vida quotidiana a l'aula.

Salutacions